Fanuc Robotter – Demo Film

Din første robot?

Smart automatisering kan også være rentabelt og økonomisk overkommeligt for mindre virksomheder.

Lad os hjælpe dig med at nyde godt af robotteknik og komme i gang med  automatisering lige nu!

Hos VestTech tænker vi kreativt og er eksperter inden for automatiseringsløsninger.
Lad os inspirere dig med innovative løsninger, der er designet til at opfylde behovene i din branche! Uanset hvad det drejer sig om, lad os vise dig, hvor din produktionslinje kan automatiseres.

Vi ved, hvad der er muligt, men kan også forestille os det umulige.

Få sat gang i din automatisering nu!

Fanuc Delta Robotter

Fanuc Delta Robotter

Deltarobotterne fra Fanuc er specielt velegnet, når vi snakker om hurtige pick af mindre emner. De kan leveres med 3,4 eller 6 akser således, at emnehåndtering med rotation i flere akser er muligt. Robotterne kombineres let med vision systemer, så man uden problemer kan definere, gribe og mønstersætte emner i høje hastigheder.

Fanuc Roboguide Simuleringsprogram

Fanuc Roboguide Simuleringsprogram

Roboguide programmet er i stand til at simulere, hvordan en given robotløsning kan opbygges. Programmet kan administrere flere positioneringer, så man får et realistisk billede af hele cyklussen. En simulation giver vigtige oplysninger om cyklus, cyklustid, hvor der er fare for kollision, indløb eller udløb af emner, palleteringmønstre og meget mere.

Palletering af kasser

Palletering af kasser

Fanuc pallerteringsrobot arbejder på 3 forskellige pakkelinier.

Palletering af spande og kasser

Palletering af spande og kasser

Palleteringsrobotten er forsynet med et universal gribehoved, som gør det muligt, at håndtere både kasser og spande uden omstilling.

Pick and Place for håndtering af doughnuts

Pick and Place for håndtering af doughnuts

Ved hjælp af vision udstyr, plukker to Fanuc robotter lynhurtigt doughnuts fra et transportbånd og viser, hvor let det er, at placere dem med stor nøjagtighed. Med Pick and Place funktion øges kapaciteten.

To Delta robotter i synkron drift

To Delta robotter i synkron drift

I denne video kan man se, hvor legende let robotterne håndterer led linser med høj fart. Båndene er forsynet med enkodere og vision systemet fortæller robotten, hvor emnerne befinder sig. En optimal og sikker løsning med en høj kapacitet.

Bin picking samle robot

Bin picking samle robot

Med en Fanuc LR mate viser denne video, hvordan robotten med hjælp af vision kameraer og et gribehoved er i stand til at plukke små emner, der ligger tilfældigt i en bakke. Emnerne defineres, gribes, kontrolleres og monteres i en arbejdsgang.

Fanuc robot pakker smør

Fanuc robot pakker smør

Ved at benytte en robot til pakning af produkter i kasser, får man mulighed for at “kante” produktet ned i position. Robottens mange programmerbare akser gør det letter at indkøre nye produkter.

Fanuc motion safety system

Fanuc motion safety system

Sikkerhed og anvendelighed går op i en højere enhed med Fanucs sikkerhedsmoduler. Robotten kan forsynes med kontrolfunktioner således, at operatøren kan komme ind i sikkerheds zonen omkring robotten uden, at produktionen går i står. Systemet hedder Dual Check Safety.

Ja tak, jeg ønsker flere oplysninger

Spørg os gerne om automatisering og produktionsoptimering til netop din virksomhed.

Firmainfo

  • VestTech ApS
  • Egebjerg Landevej 93, Vesterhede,
    DK-7250 Hejnsvig
  • CVR: 27956505

Fødevarestyrelsens
smileyrapport