Industrirobotter

Fanuc industrirobotter til emnehåndtering

VestTech leverer totalløsninger, hvor Fanuc industrirobotter og specialbygget gribeudstyr anvendes i forbindelse med emnehåndtering.

Det kan være håndtering af emner imellem to produktionsanlæg, ilægning af emner i bearbejdningsmaskiner, montageautomater eller ved opgaver i forbindelse med gruppering- og mønstersætning.

I forbindelse med afgratning og børstning af emner, er robotten særdeles egnet når emnet skal fikseres og tilstilles roterende børster.

Inden for pakkeudstyr kan man med fordel anvende industrirobotterne til rejsning af kasser eller bakker kombineret med produktilægning.

Driftsikre industrirobotter til diverse formål

I forbindelse med automatisering og produktionsoptimering, er det vigtigt at industrirobotterne er driftsikre, så man får et sundt og effektivt flow i produktionen. Vi har i mange år leveret robotter til diverse brancher og med vidt forskellige formål. Men fælles for alle er at vi gør brug af de nyeste og bedste automatiserings teknikker, samt at alle vores industrirobotter giver en effektivisering af produktion og en høj grad af driftssikkerhed.

Blandt vores robotter findes blandt andet følgende modeller.

Bagpacker

Multifeeder

Steriloader

Toploader

Og mange andre robotter fra Fanuc, som er blandt branchens mest udbredte og anerkendte industrirobotter.

Skræddersyede industrirobotter til kundens behov 

Formålet og kravene til robotterne kan være forskellige fra kunde til kunde. Derfor leverer vi ikke standard løsninger, men derimod løsninger hvor vi får afdækket behov og krav grundigt, så vi kan tilpasse og optimere industrirobotten præcis efter den enkelte kundes behov og behov.

Står du med en produktion som du ønsker at få effektiviseret, så tag os med på råd og få produktionsoptimering, hvor vi optimere dine nuværende robotter eller kommer med forslag til nye løsninger til specialmaskiner. Fælles for enhver produktionsoptimering med industrirobotter er, at det altid er en god investering som hurtigt betaler sig selv hjem.

Ja tak, jeg ønsker flere oplysninger

Spørg os gerne om automatisering og produktionsoptimering til netop din virksomhed.

Firmainfo

  • VestTech ApS
  • Egebjerg Landevej 93, Vesterhede,
    DK-7250 Hejnsvig
  • CVR: 27956505

Fødevarestyrelsens
smileyrapport